06-20205808 info@geraphic.nl

Logo & huisstijl

 

Geraphic Studio ontwerpt met veel plezier en professioneel een logo of volledige huisstijl die uw bedrijf representeert. Een logo is altijd uniek en brengt in één oogopslag de juiste boodschap. Een goed logo schept vertrouwen in uw bedrijf en producten of diensten en ontstaat vanuit passie, inzicht en betrokkenheid van de ontwerper.
We werken aan het ontwerp van uw logo totdat u volledig tevreden bent!
 Waar voor uw geld, zo simpel is het.

Geraphic Studio biedt u:
•    Een heldere inventarisatie;
•    Snelle levering. Gemiddeld binnen 1 week;
•    Diverse unieke conceptvoorstellen.
•    Oplevering in alle gangbare bestandsformaten. Ook vector formaat;
•    Volledig gebruikersrecht voor opdrachtgever;

Het ontwerp van uw logo is naar wens? Dan volgt het ontwerp van de huisstijl
. Een logo is uiteraard de belangrijkste basis. Maar voor een consistente uitstraling heeft u een professionele en vooral herkenbare huisstijl nodig: de zogenaamde ‘corporate identity’ van uw bedrijf. Woord en beeld smelten samen in een eenduidige communicatielijn, het logo is de krachtige kern. Een huisstijl is een van de belangrijkste middelen voor uw bedrijf om dat gewenste imago te bereiken. 

Voor een professionele en betrouwbare uitstraling is het belangrijk dat u de eenheid bewaakt in al uw (on- en offline) communicatie uitingen voor uw onderneming, product of dienst. Denk aan consistent gebruik van het logo, typografie, kleurgebruik en stockbeelden zodat uw briefpapier, visitekaartjes, advertenties, website en brochures er altijd gelikt uitzien.

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie?

Neem dan vrijblijvend contact op.

Contactformulier