06-20205808 info@geraphic.nl

Gun uw klanten een kijkje binnen uw bedrijf!

De Google Street View-technologie die is gebruikt voor straten over de hele wereld, is ook beschikbaar voor bedrijven in Nederland. Gerard Nijboer van Geraphic Studio is Google gecertificeerd om de fotografie hiervoor te verzorgen. Wij maken een virtuele tour door uw bedrijf en koppelen deze aan Google Street View. Eventueel maken we een aantal reguliere foto’s (Points of Interest) die bij uw vermelding op Google Maps geplaatst worden en die u verder overal kunt gebruiken.

Virtuele tour

Door een interactieve tour met panorama’s van 360 graden brengt u uw bedrijf tot leven. Met Google View | Trusted kunnen uw klanten virtueel bij u rondwandelen, waar en wanneer zij dat willen, door gebruik te maken van de vertrouwde Google Street View-navigatie. Het is Google Street View voor binnen. Terwijl klanten uw bedrijf verkennen op hun computer of mobiele telefoon, ervaren zij uw bedrijf alsof ze er echt zijn binnengestapt. Op deze manier bereikt u uw klanten precies op het goede moment: net als zij beslissen waar ze gaan dineren, stappen, winkelen of overnachten.

Professionele foto’s

Behalve een virtuele tour kunnen wij ook een aantal reguliere foto’s. maken. De foto’s worden uw eigendom, zodat u ze later kunt gebruiken voor bijvoorbeeld folders of advertenties.

fotos

Verbeter de vindbaarheid en de zichtbaarheid van uw bedrijf in Google

De foto’s die wij maken worden direct in de zoekresultaten van Google weergegeven. Hiervoor hoeft u zelf geen actie te ondernemen. De foto’s worden door ons geüpload naar Google.

vindbaarheid

Verfraai uw vermelding op MyBusiness

Uw vermelding op Street View | Trusted krijgt een flinke opwaardering door zowel de virtuele rondleiding als de reguliere foto’s die wij maken.

google_business_view_see_inside

Wees zichtbaar op Google Maps

Wij koppelen de virtuele tour en de professionele foto’s voor u aan Google Maps. Zo valt uw bedrijf op bij gebruikers die op zoek zijn naar bijvoorbeeld een restaurant, bar, winkel of hotel.

maps

Ideaal voor mobiele gebruikers

Bereik met Google Maps Business View de groeiende groep mobiele gebruikers. Laat ook hen een kijkje nemen in uw bedrijf.

mobiel

Plaats de virtuele tour op uw eigen website en Facebook

Middels een eenvoudige code plaatst u de Street View-beelden ook gemakkelijk op uw eigen website, Facebook of Google+ pagina. Natuurlijk kunnen wij u daarbij helpen.

Perfecte belichting met HDR (bracketing)

Door het gebruik te maken van bracketing, het combineren van meerdere belichtingen in één foto, voorkomen wij over- of onderbelichte delen in onze 360-gradenfoto’s.

hdr

Virtuele tour op maat

Het is ook mogelijk een virtuele tour te maken die niet op Google Maps verschijnt maar in uw eigen webomgeving. Dit biedt vele extra mogelijkheden zoals: customized navigatie, via een plattegrond of afbeeldingen navigeren en ieder detail op uw gemak bekijken. Door interactieve elementen (bijvoorbeeld een foto-slideshow, een voice-over of video’s) aan de virtuele tour te koppelen, wordt het nóg leuker om uw bedrijf virtueel te verkennen. Deze tour verschijnt alleen op uw eigen website.

Interactieve elementen

Om een virtuele tour interessanter te maken, kunnen we allerlei interactieve elementen toevoegen. Bijvoorbeeld informatiepunten: door erop te klikken verschijnt een veld met tekst, afbeeldingen en/of een video. Daarnaast zijn er nog andere mogelijkheden, waarbij we de Tour helemaal zelf kunnen inrichten met allerlei info.

Bijvoorbeeld:
Een navigatiebalk, van waaruit men snel naar elke ruimte kan klikken;
– een fotobutton, waaruit een popup verschijnt;
– een infobutton, waaruit een popup verschijn met info of een weblink;
– een videobutton, waarmee een video afgespeeld wordt
– controlebuttons voor o.a. de navigatie en het geluid
– achtergrondmuziek;
– autorotation;
– het plaatsen van logo of info;
– gyroscoopfunctie voor tablets;
– special effects;
– een plattegrond met navigatie
– het plaatsen van een reserveringssysyteem of webshop.

vr

Uw virtuele tour op een VR bril!

Met behulp van een VR bril (al vanaf 10 euro heeft u een Google Cardboard, die u ook eventueel kunt laten bedrukken) kunt u door middel van de app Streetview door uw eigen bedrijf wandelen.

De grootste voordelen vanStreet View | Trusted :

  • Uw bedrijf komt tot leven.
  • U wilt 24/7 laten zien wat een prachtig bedrijf u heeft.
  • Uw geeft (potentiële) klanten een vertrouwd en open gevoel over uw bedrijf.
  • Uw bedrijf wordt zichtbaar in Google Maps en Google Streetview.
  • Uw bedrijf wordt zichtbaar in de Google zoekresultaten.
  • Uw bedrijf wordt gekoppeld aan de lokale Maps pagina.
  • U krijgt ook professionele bedrijfsfoto’s van uw bedrijf
  • Het concept past binnen uw digitale strategie
  • De Virtual tour is gemakkelijk op uw website, Facebook en andere sociale media te plaatsen.
  • U bent en blijft eigenaar van al het materiaal.

Maak een afspraak en wij komen langs voor een passende aanbieding. Na akkoord volgt er een fotoshoot en binnen een paar werkdagen staat uw bedrijf in Google Maps.

Voorbeelden van alle branches vindt u hier.

Richtprijs: 299 euro voor een gemiddelde winkel.

Voorbeelden van Streetview Trusted Tours door Geraphic Studio

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie?

Neem dan vrijblijvend contact op.

Contactformulier